martes, 28 de julio de 2009

Els Cat-a-crak a Temps d'Aventura

Esta semana es muy mediática ya que van a sacar a la Yukon Arctic Ultra en el Canal33 de Televisión de Catalunya, aqui teneis el comunicado y las fotos de los Cat-a-crak.



Atletes d’ultra distància

Aquest dijous, a “Temps d’aventura”, us presentarem una raça d'esportistes que semblen vinguts d'un altre planeta. La seva raó de ser: posar el cos al límit. Són els atletes d'ultra distància. Gent capaç de córrer 300 quilòmetres per la neu a Alaska... de participar en una cursa d'una setmana al desert de Namíbia... de completar en dues setmanes deu "ironmans" en una... o de fer 200 quilòmetres "non stop" pel Sàhara, corrent nit i dia... Són algunes de les "bogeries" dels protagonistes del pròxim "Temps d'aventura".


I aquests superatletes són: Carles Ochoa, de Mollet del Vallès, capaç de competir durant 13 dies en un Deca Ironman (38 quilòmetres nedant; 1.800 en bicicleta i 420 corrent); Salvador Ribot, de Santa Cristina d’Aro, que va participar en la Yukon Arctic Ultra, 480 quilòmetres entre Alaska i el Canadà, a 40 graus sota zero; Jaume Tolosa, de Roda de Ter, habitual de les curses pel desert, com la Marató de Sables o la Libyan Challenge; Xesc Terés, de Sabadell, triatleta i també un apassionat del desert, que aquest any ha corregut als de Namíbia i al Death Valley californià; i Santi Pons, de Berga, triatleta actualment “enganxat” als Ironmans.


En aquest últim “Temps d’aventura” del mes de juliol també parlarem del nou llibre del periodista i escriptor Martí Gironell, que sota el títol de “Pla de vol” relaciona l’estructura i el funcionament d’una empresa familiar amb la d’un rècord mundial de caiguda lliure protagonitzat per més de 300 paracaigudistes. Un llibre escrit a sis mans, perquè a més de Gironell, també hi ha participat el paracaigudista i director general d’una empresa química, Josep Lagares; i el catedràtic Josep Tàpies, especialitzat en economia de l’empresa familiar.


Recordeu que “Temps d’aventura” aposta per la interactivitat més absoluta, amb la possibilitat de poder veure el programa on es vulgui, quan es vulgui i tants cops com es vulgui, a través de www.tempsdaventura.cat, que també estrena nou disseny. A més, el programa s'emet abans per Internet que per la televisió, una aposta que confirma el nostre espai com un dels més innovadors del panorama televisiu.

DIES D'EMISSIÓ A TELEVISIÓ:

El dijous 30 de juliol, a les 22.05, al 33

El diumenge 2 d’agost, a les 18.30, al 33


Jaume Tolosa
Santi Pons

Xesc Teres
Io

2 comentarios:

Mariona dijo...

Salvador, ha estat molt bé el programa "Superatletes"!!! :-)

JAVI SUBIAS dijo...

Muy chulos los reportajes. Enhorabuena. Que suerte tenéis de tener un programa en el que se preocupan por dar a conocer este tipo de deportes mas minoritarios y a sus humildes practicantes. Enhorabuena Salva