miércoles, 10 de diciembre de 2008

Comença la festa- Empieza la fiesta


La YAU o Yukon Aric Ultra es l'aventura mes dura i fresca del mon, 480 km. travessant el desert Àrtic de Yukon, entre Alasca i Canadà amb temperatures de menys 40 graus. podeu veure informació a:
http://www.articultura.de
La meva intenció es afrontar la cursa de 300 milles (480 km) durant 8 dies amb l'extra de falta de son, temperatures extremes i carregar amb tot l'equip mentre duri l'aventura. Uneix Whitehorse i Fairbanks. Un dels principals inconvenients son les 18 hores nocturnes, que a mes de la fred, serà un dels reptes mes importants, a mès de l'autosuficiencia alimentaria i fisica al llarc dels vuit dies que dura la aventura.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Els preparatius de la cursa son molt importants ja que s'ha de triar l'equip de supervivència, per aixó conto amb Quicu Amador, president del club Matxacuca i alpinista experimentat, per l'entrenament tinc en Josep Carballude que com sempre s'encarrega de la meva preparació fisica i el Dr. Jordi Sitjà del seguiment mèdic, amès de molts amics involucrats en aquest repte.
La YAU o Yukon Artic Ultra es la aventura mas dura y fria de mundo, 480 km. atravesando el desierto Ártic o del Yukon, entre Alasca y Canadá con temperaturas de -40º, podeis ver la información en:
http://www.articultura.de
Mi intención es afrontar la carrera de 300 millas (480 km.) a lo largo de 8 dias con el extra de falta de sueño, temperaturas extremas y cargar con todo el equipo mientras dure la aventura. Une Whitehorse y Fairbanks. Uno de los principales inconvenientes son las 18 horas de noche, que además del frio sera uno de los retos mas importantes, además de la autosuficienca alimentária y fisica a lo largo de los ocho dias de la fiesta.
Los preparativos de la carrera son muy importantes ya que hay que elegir el equipo de supervivencia adecuado, para ello cuento con Quico Amador, Presidente del club Matxacuca, para el entrenamiento cuento con Josp Carballude que siempre se encarga de mi pre`paración fisica y el Dr. Jordi Sitjà con su seguimiento médico, además de muchos amigos involucrados en esta aventura.

5 comentarios:

Luis Enrique dijo...

Animo Salvador. da miedo solo leerte. Que friooooooooooo.
Cuidate y mucho animo.

ADRIAN dijo...

Desde luego cada día estás mas loco! Veo que la edad no te calma, así que buena suerte y espero que lo consigas! Te seguire con interés! Un abrazo!

Adrián Pay

G.Hanga dijo...

Eps champiñon!
La poca voluntat que tinc jo, pots comptar que estrà amb tú! Molta força!
Jo, només de pensar-hi ja m'he constipat!!!!
Salut , pit i kullons!
Jordi ADF

Anónimo dijo...

hola nano,
espero que tornis sà i estalvi i amb l'aventura aconseguida, ja saps el que et toca quan tornis, treballar per mi de Jutge de Pau, jajajajaja.
Ja ens anirem veient sovint però ara et vull enviar tots els meus anims, ok? una forta abraçada

David Camps

Anónimo dijo...

Hola Salva,

Pienso lo mismo que Adrian, estas locooooo, pero seguro que disfrutaras de este gran reto, y asi lo espero, estare siempre contigo, animos y fuerzas, de un amigo.

Saludos
Moisès