viernes, 9 de enero de 2009

El dia de les bones noticies


Avui ha estat com el dia de reis, tot ha sortit be i tot son regals, cal aprofitar tots aquets dies i no m'en se avenir. A les dotze del mitg dia m'han confirmat que la marca "Turisme Girona" s'afageix als suports a l'aventura Àrtica, a les cinc de la tarda ha parat de ploure, ha sortit una mica el sol i he sortit a entrenar, he arribat a casa com un pop, al menys he estat mitja horeta sec, la resta, com un pollastre. A les sis de la tarda m'han telefonat de TV3 per gravar el dia 22 de febrer un reportatge per la zona de Vallter per explicar el projecte. A les set de la tarda he anat a Triesport a recollit el rellotge Suunto X10 que portarè durant la cursa, una canya, ja us explicarè com và. Avui he recordat un amic que fa molt de temps que no veig i que es un "krak Àrtic", no en va, va ser el primer home en travessar l'estret de Bering a peu, molt aprop d'on tinc que competir, es diu Dimitry Kieffer i hem compartit forçes aventures per Costa Rica i Catalunya avui he pogut saludar-lo de nou i m'ha donat molta força per aquest repte.

3 comentarios:

Xavi dijo...

Estic content que tot et vagi sortint amb el tema de l'esponsorització. Et seguiré des del bloc. Ànims per aquest nou repte!!!

Xavi Conchillo

francis hernández dijo...

La verdad es que cuando empiezas un proyecto y confías en los sponsor, hasta que no los confirmas tienes el alma en un vilo.
Me alegro mucho de que todo vaya sobre ruedas. Un abrzo y ánimo que ya queda menos.

Francesc Bley "Trimuntanya" dijo...

felicitats per l'esponsor, tinc un dubte sobre la cursa, es en orientació o el recorregut esta minimament marcat o teniu un roadbook, perque si es d'orientació encara serà mes complicada.
Sort amb el repte.