jueves, 15 de enero de 2009

Uns aclariments de la cursa i novetats

Hola amics, aquests dies he rebut molts mails de suport i sol.licitant aclaracaions sobre la cursa, moltes gràcies a tots. La YAU es una aventura que es desenvolupa per les terres Àrtiques del Canadà i de Alasca, tenim que fer 480 km. en vuit dies amb autosuficiència i dormint a l'intempèrie, tot i que tenim que passar per varis controls on es ofereixen una sopa i en algun cas un menjar. Inicialment el cami està marcat pro les condicions climàtiques fan que no et puguis fiar gaire d'aixo i tinguis que portar un GPS (En el meu cas es un SuuntoX10). L'organització et segueix amb el SPOT i et garanteixen que cada dia et veuràn mentre remarcan la pista.
Mes informacions: El dia 11 he fet una entrevista a Onda Cero y avui he agafat part del material que m'ha cedit l'empresa Aresta, aquest cap de setmana farè el test de l'equip a la neu i les primeres proves de supervivència amb en Quicu Amador a la zona de Setcases-Vallter2000. D'aqui dos setmanes he concertat una entrevista amb TV3 al programa Telenoticies-3.24 i Temps de neu, estic molt content de tenir la posibilitat de difondre aquest projecte, avui a Whitehorse tenen una temperatura de 0º, comparat amb el dilluns que en tenien -36º us dona una idea dels canvis de temps de la zona.
Si teniu mes dubtes sobre aquesta cursa o d'altres que he participat com la Marathon des Sables, Crocodile Trophy, Cape Epic, Ruta de los Conquistadores, etc. em podeu enviar els vostres mails que mirarè de contestar el mes aviat possible. El diumenge us explico com han anat les proves de material.
Una molt bona explicació de com combatre el fred la trobareu al blog de Javi Subias que trobareu a la dreta del blog.

No hay comentarios: