jueves, 12 de febrero de 2009

Un mati molt fresc i un contratemps superat

Ahir vàrem deixar l'aventura a Vancouver pendents d'agafar el darrer vol a Whitehorse, dons be, quan vàrem arribar al desti ens vàren cridar per l'altaveu i ens diuen que han perdut els nostre equipatge, com que no hi habia res a fer, ni ens vàrem emprenyar, potser per que estavem molt cansats. Arribem a l'hotel Wiew River i continuem amb la mala sort, ens diuen que no tenen reserva, al final ens donen habitació per sortir del pas, sortosament una hora mes tard queda tot resolt, al menys tenim el dormir assegurat, que no es poc ja que tot el trajecte ens va costar mes de 27 hores.

Amb en Javi vàrem decidir no publicar la noticia de la perdua de les maletes per no amoinar a la familia i seguidors, vaig caure ben rodo al llit fins avui a les vuit del mati. A fora una fred de mes de -20º, a dins de l'habitació dos pollastres sensa massa roba per poder sortir, ens vestim amb tot el que portem i sensa guants ni barret anem a esmorçar, es el meu primer contacte amb el fred Àrtic, la sensació que s'et congela el nas per dintre i que els dits de les mans et fam mal per el fred. Anem al cafe i parlem amb uns parroquians que ens expliquen que el sistema telefónic Canadenc no es compatible amb el nostre, per tant ens quedem sense la possibilitat de telefonar amb el nostre aparell. Tornem a sortir al carrer per anar a una botiga d'articles de muntanya per recollir un material que els vàrem encomanar per mail, en el meu cas seria:

Màrfega
Càrregas de Primus
Fogo a gas
Termo de 1 lt
Escalfadors de mans i peus.
Cerilles i dipossit estanc
Pala d'avalanches
Serra ultralleugera.
Una pomada per encendre el foc "Fire Paste"

Amb tot aquest material, uns guants i barret per sortir del pas anem a portar-ho a l'hotel. Parlem de que passaria si no ens arriba la maleta, es molt de material i moltes peles les que estàn en joc, averigüem que a les 15h arribarà el proper vol a Whitehorse i es la primera possiblilitat de recuperar-ho. He passat tanta fred que he començat a tenir obscurs pensaments, pot ser no estic preparat per aquesta aventura, potser m'he equivocat al valorar aquest repte?.

Hem anat al banc a buscar calers i hem fet la primera de les filmacions per el reportatge de Temps d'Aventura, caray quina fred, m'he tret un guà un moment i s'he m'ha gelat l'ànima. Desprès de fer totes les gestions que teniem pendents hem pensat en anat a fer un mos, hem preguntat a una caixera d'un banc que ens ha ensenyat tres o quatre llocs per anar, al final hem anat al Riversdale i hem quedat molt decebuts, es llogic ja que a casa nostre menjem molt be, una mica de pollastre amb una salsa de barbacoa i arros, de postre un pastis de poma molt xungo.

Ara tocava anar a l'hotel, la roda de la fortuna està girant, ens arribarà l'equipatge?..................i si, hem tingut premi, quin pes de sobre ens hem tret, les dues maletes han arribat. Ens tornem a vestir i aquesta vegada amb la roba adequada, anem al super, per el cami s'esveiexen aquells nuvols de dubte, ara si que estic a punt, fa la mateixa fred del mati pro es pot aguantar, l'equipació d'Aresta funciona a tope. Tornem a l'hotel i revisem tot el material, no falten gaires coses i fem una filmació del material que portem. Ara estem actualitzant una mica el blog i anirem a sopar i a dormir, demà encara queda molta feina.

11 comentarios:

Quico Amador dijo...

Estic molt content que tingueu ja el material i que hagiu arrivat bé a whitehorse, aprofita per fer les filmacions pertinents i prepara't pel fred,ja us tinc marcats al meu plánol per fer el seguiment.
Força i al os!!!!!

DAVID CAMPS dijo...

Hola nano,
Sobretot treu-te del cap aquest mals pensaments que has tingut pel tema del fred. Tu pots, igual que has pogut amb tot el que has fet fins ara, així ès que com et deia en Quicom amb el tema del material, posa't les piles i a per la Yukon.
En Crisant diu que les banyes de la bestia on surts fotografiat, no són gaire grans, jajaja. ¨Si en veus un de viu i més gros posa-t'hi al costat per una foto, ok? jajajaja
Apa nano records de la Rosa i en Crisant i una forta abraçada

chema el jamaicano dijo...

eh,eh que no se diga:es de humanos tener dudas!es todo cuestión de adaptarse y de llevar el material adecuado;cuando volváis a España estaremos a 0 grados y vosotros en manga corta..Muchos ánimos a los dos y parte de nosotros está alla con vosotros

Xavi dijo...

Vinga nois apreteu bé les dents i força, que el dia 15 comença l'espectacle!

Mercè dijo...

Hola noi:
Espero que tinguis solucionat el tema de l'hotel, em sabria moltíssim greu que fos culpa nostra. No se massa que dir. t'aconsello que facis una reclamació a l'hotel de witehorse i que me la portis. Tranqui que et tornarem els calers, ho sento molt però nosaltres vam fer la reserva al majorista. M'ho revisaré tot bé i et dic algo. No se que dir.

crissol dijo...

HOLA PRESIOSO !!

Amb tot el que us està passant el repte es va tornant més gran. Quan l'hagueu superat encara estareu més contents i satisfets.
Sou els millors, endavant !!!!
Petonets,
Crissol

hbarnes dijo...

jutge, quan facis el 8000 haurem de fer un altre pica, ja en tinc ganes,...... Espavila't a tornar que ja ho començarem a preparar.
Qui el pogués tenir a prop el pica del últim dia!!!!!, els amics ja els tens al costat encara que estiguin lluny estan prop teu.
Pensa en portan-me l'aigua que em sembla que aqui on ets en hi ha molta i molta, encara que estigui glaçada, jiji Ànims, abriga't i molts i molts petonets de la Carme, i meus, la Natàlia, En pito el lloro, la manxis la gosseta, els pitxis els ocellets, i tot el baixell,ji ji ji.

Anónimo dijo...

Sr. ribot sort a l'artic!

plataforma esta amb vosté!

Jaume Tolosa dijo...

Molta sort Salvador!!!
Estic ansiós espernat que comenceu a trescar!!!
Una abraçada

Mercè dijo...

M'alegro que l'hotel estigui solucionat, a aquesta gent se li gelen les idees.jajajjja
Endavant i sort

Anónimo dijo...

Hola Salvador!!!! Que aventura para empezar…. Mi mujer dice, que perdió su equipaje en año 2002 en Canadá…. Es decir…. Si lo encuentras por allí, te agradecemos!
Y acuérdate que los osos blancos todos son zurdos, acuérdate zurdos!!!
Un abrazo tío!